2 kávy a 2 dezerty v příjemné kavárně Café Bar 8 se slevou 41%! Dopřejte si chvilku oddychu!
2x káva a dezerty


![]() |
|
![]() |
Neaktivní sleva | Neaktivní | 68x |
Základní popis:
Slevíci vás zvou do příjemné kavárny Café Bar 8 přímo v centru města Zlína. Se svou drahou polovičkou či kamarádkou si zde vychutnáte dvě lahodné kávy dle Vašeho výběru a dva luxusní dezerty. Přijďte si posedět!
Slevík obsahuje:
- 2x káva Lavazza dle výběru (Espresso, Cappuccino nebo Latte)
- 2x dezert z výběru denní nabídky (medovník nebo pařížský dort)
- příjemné posezení v kavárně v centru
Otevírací doba:
- Po - Pá: 9:00 - 21:00
- So: 16:00 - 22:00
- Ne: zavřeno

Detail slevy:
Café Bar 8
Příjemená kavárna/bar, která vás přivítá lahodnou kávou Lavazza a nespočtem míchaných drinků jak v alkoholické, tak i nealkoholické podobě. Zpříjemněte si procházku městem a ochutnejte kus skvělé atmosféry!
Káva Lavazza
Mísíme zkušenost s inovací a vášní, abychom šířili kulturu italského espresa ve světě. Už déle než jedno století naší historie jdeme cestou dokonalosti s energií a zaujetím pro věc.
Nadšení a láska pro kávu, více jak 110 let zkušeností, zaujetí pro mimořádnou kvalitu a stále nové podněty a koncepty z oblasti kávové gastronomie, jako je na příklad široké spektrum kávových specialit.
Na světě neexistuje místo, kde nepijí kávu. Ale každá země má své zvyky, tradice a chuti.
Ti, kteří trochu cestovali, vědí, že - pod názvem káva - jsou servírovány velmi odlišné nápoje: i když jsou „suroviny“ vždy stejné (káva a voda), rozdíl je způsoben metodami zpracování.
Káva podle Lavazzy
V čem spočívá dnes úspěch jednotlivých značek? Zejména v osobitém receptu namíchání správných zrnek kávy, různých odrůd, z různých oblastí, správně zpracovaných, vytříděných a šetrně upražených. Čím lepší kávy jsou použity, tím kultivovanější a kvalitnější bude výsledný nápoj. Kvalitní zrna, čerstvé a správné upražení, poskytuje kávě chuť vhodnou pro ty nejnáročnější chuti.
Důležitou roli pro chuť směsi má výběr jednotlivých odrůd zejména odrůdy Arabica a Robusta. Vyrobená kávová směs která byla připravena podle tajných receptur firmy však tvoří asi polovinu úspěchu připravené kávy.
Druhá polovina záleží na správném používání mlýnku na kávu (správném nastavení hrubosti mletí a hmotnosti jedné porce kávy), kávovaru (správném nastavení tlaku vody a teploty na vydanou kávu) a na pečlivé přípravě barmana.